Fra medlemsmøtet hos Ferda Mysen

Fra medlemsmøtet hos Ferda Mysen

Publisert av Magne Storlien den 17.04.24. Oppdatert 19.04.24.

Vårens medlemsmøte ble avviklet hos Ferda Mysen onsdag 17. april. Det møtte opp hele 56 medlemmer.

Først ønsket sjefen hos Ferda, Thea Huse, oss velkommen og orienterte kort om Ferda og at Mysen-avdelingen går bra for tiden. Hun kunne til og med skryte av at Ferdas beste selger er ansatt på Mysen! Hun annonserte også at det ble litt prosenter å få på rekvisita i kveld.

Så fikk avdelingsleder Magne ordet og han orienterte om alle aktivitetene fram til sommeren - og det er nok av arrangementer å velge i framover! Magne orienterte også om at førerkortsaken er kommet et vedtak videre i EU. Så kanskje vi om ikke så alt for lenge kan kjøre 4250 kg på B-førerkort. 

Han beklaget at Indre Østfold kommune har stengt Mysen Bobilparkering og at han har skrevet leserbrev til lokalavisa om det. Nå skal han og nestleder Elisabeth i møte med kommunen fredag 19. april, så får vi se om vi klarer å få kommunen på gli med stellplass på Mysen, men vi skal også pushe på i Askim!

Så fikk Petter Lein fra Target ordet og scenen for dagens hovedtema: "Matlaging på camping". Han demonstrerte på en overbevisende måte COBB gassgrill og alt den kunne brukes til. Det var også litt smaksprøver å få.

Så var det tid for kaffe og sjokoladekake og ikke minst skravling med gamle og nye kjente. Mange benyttet også anledningen til å handle litt rekvisita.

Alt i alt ble det en fin medlemskveld i det flotte vårværet. Takk til dere som møtte opp!

Og så dro alle hjem :-)