Fra medlemsmøtet hos Slitu Karosseriverksted

Fra medlemsmøtet hos Slitu Karosseriverksted

Publisert av Magne Storlien den 03.11.23. Oppdatert 16.02.24.

Tekst og foto: Magne Storlien

Torsdag 2. november 2023 ble vi ønsket velkommen til Slitu Karosseriverksted og nesten 50 medlemmer dukket opp til tross for til dels elendig vær.

Øystein Faugli og gjengen hans hadde dekket bordene og ønsket oss velkommen og kaffekannene stod straks på bordet.

Først orienterte Magne litt om aktuelle ting lokalt i avdelingen og de lokale aktivitetene vis skal ha framover fra julematmøtet 22. november via vår nye barneaktivitet på Sprett Aktivitetspark 7. januar til årsmøtet og årsfesten 10. februar på Vonheim i Skiptvet.

Loddsalget startet og i tillegg til egne gevinster sponset verten et gavekort på kr 500.- og Ullnorge sponset flere varme pledd. Vi takker!

Så fikk firmaet Lechler ved Frode ordet. De leverer det Slitu Karosseriverksted trenger for å lakkere og reparere glassfiberskader, og sånne skader har dessverre mange av oss opplevd... Jeg kan sjøl skrive under på at Øystein og gjengen hans gjør en flott jobb når de reparerte hjørnet bak på bobilen hos meg når det hadde fått juling av en trestubbe!

Deretter presenterte Bartek Marciniak fra Ullnorge mange gode og varme ullprodukter for oss som camper. Blant annet sitteputer til campingstoler, ullpledd i flere varianter, tøfler og mye annet. Jeg la merke til at det var mange som kjøpte seg sitteputer, så nå skulle det blir slutt på kalde rygger og rumper!

Vi ble traktert med mere kaffe og ikke minst nydelig kringle og kunne bevege oss litt og skravle med gamle kjente.

Så var det loddtrekning og mange flott gevinster fikk nye fornøyde eiere. Fire-tusen-takk til medlemmene som kjøpte lodd for 4000 kroner. Godt bidra til klubbkassa!

Til slutt orienterte Ove Johnsen fra firma Enger & Hedlund om Mercasol-produktene de har til understellsbehandling og støydemping av personbiler, bobiler og vogner. De leverer også Drop Off keramisk lakkbeskyttelse som i følge Ove skal gjøre at det blir en lek å vaske etterpå!

Som avslutning var det mulig å slå av en prat med leverandørene og de ansatte og å kikke på en bobil som var understellsbehandlet for 4 år siden og etterbehandlet en gang etter det. Nå var den spylt ren under og heist opp slik at vi kunne se hvor godt behandlingen hadde holdt seg.

Vi takker eier Øystein og  hans utkommanderte for velvillig mottakelse og et flott opplegg. Takk også til de medlemmene som trosset været og fikk en lærerik og sosial kveld.

Her er noen bilder: